donderdag 29 september 2011

Geboorteblikje op bestelling


Dit blikje heb ik in opdracht gemaakt. Ik ben uitgegaan van de kleuren van de lieve spulletjes die ik erin wilde doen zodat het een leuk geheel is geworden. In dit blikje van ca 10 cm hoog past precies een paar sokjes, een slabbetje en een rammelaar, hoewel die er wel met z'n koppie grappig bovenuit steekt. Ik heb het dekseltje later vastgezet met een stukje tape zodat het open bleef staan en het geheel verpakt in transparant cellofaan.
Een dergelijk blikje kan op bestelling worden gemaakt voor een jongetje of meisje en kost 10 euro.
Op verzoek kan het blikje met inhoud in een bepaalde kleur worden samengesteld.

maandag 26 september 2011

Goal!


Sportieve kaart voor een voetbalfan. Voetbaldessinpapier als achtergrond gebruikt en verder afgemaakt met Coluzzle- labels, voetbalschoenstickers en letters gemaakt m.b.v. een lettermal. Je kunt ook chipboardletters als mal gebruiken. Letters overtrekken uitknippen op contrasterende kleur plakken en met een schaduwrandje uitknippen. Stickers plak ik bijna altijd eerst op stevig wit papier, dan uitknippen en met dotjes 3D-kit op de kaart lijmen.

zaterdag 24 september 2011

Cupcake Surprise!


Toen ik eenmaal begon aan dit smakelijke blokje 'Candy Lane' van Kaisercraft kon ik niet meer stoppen.
Je kunt er zo lekker eindeloos mee variëren. De bijbehorende notepads en stempeltjes zijn ook om je vingers bij af te likken. Hier een aantal resultaten van een productief middagje.


Boe!


Ze blijven leuk, de stempels van Penny Black.

Lief kaartje


Wat een zoet papierblokje is dit toch. Ideaal voor het maken van geboortekaartjes. Papier uit de serie Honey & Hugs van Papermania gecombineerd met restjes ander lief papier. Het minikaartje met uiltje kan open; dus een kaartje op een kaartje.

Classic card-toppers


Deze 3D stickers vormen samen met het 'distressed looked'dessinpapier een mooie combinatie.

Geboorteblik voor Sem




Het is alweer een poos geleden dat ik dit blik heb gemaakt voor de geboorte van ons kleine vriendinnetje Sem, maar ik vind dat het ook een plaatsje verdient op mijn blog. Zo'n groot verfblik biedt een lekker groot oppervlak om je helemaal op uit te leven. De handvatten zijn zo leuk om helemaal vol te knopen met linten, fibers en labels. Voor de labels heb ik de letters van haar naam gebruikt. Het papier is afgstemd op de kleuren van de babykamer en gevuld met allemaal lieve spulletjes in exact dezelfde kleuren.

Bedankje



Ik vond een poos geleden deze prachtige servetten die ik als achtergrond heb gebruikt. De achterste laagjes verwijderen, een A4-tje insmeren met een Pritt-stift en de servet er voorzichting op gladwrijven, op maat knippen en op je kaart lijmen. Je kunt ook dubbelzijdig Aslan gebruiken i.p.v. Pritt. Ik vind dit een heel leuke kaart voor een wijnliefhebber of liefhebster.



Samen in een doosje


Kaartje voor mijn allerliefste broer die is gaan samenwonen met zijn meisje.
Met de lieve papiertjes uit het blokje van de 'Crazy Love Collection' van Bo Bunny. en
een stempeltje van Penny Black.

vrijdag 23 september 2011

Kado tasje


Kadotasje beplakt met dessinpapier en afgewerkt met bloemen, kant en lint. Ik heb het gevuld met miniatuur- babyverzorgingsprodukten en een speeltje.

Babyfles in doosje


Dit lieve doosje is gemaakt in dezelfde stijl als het kaartje. Je zou in het flesje nog een kadobon of een geldbedrag kunnen stoppen.

Geboortekaartje voor Meis


Mijn creatieve vriendin heeft een dochtertje gekregen en heeft de geboortekaartjes zelf gemaakt. Dan kan ik natuurlijk niet aankomen met een voorgedrukte kaart! Dit is 'm geworden, zo lief. Ik vindt het bij geboortes erg leuk om een kaart of kadootje in dezelfde stijl/kleur te maken en als felicitatie terug te sturen of te geven. Het geeft altijd zulke leuke reacties en je gebruikt soms kleuren of materialen waar je anders misschien niet zo snel op zou komen.