zondag 23 oktober 2011

Stapel kerstkadootjes


Kadootjes gemaakt van grijsboard en beplakt met dessinpapier uit het disigner mat pad blokje 'Christmas Chear" van K&Company. Bij Carla Hobby destijds van dat mooie parelglans papier gekocht en hier als achtergrond gebruikt. Afgewerkt met lint en kant. Op de markt in Heemskerk staat een dame die prachtige kantjes en bandjes verkoopt voor 0.50 euro per meter!  
P.S. gooi trouwens nooit de achterkanten van je schrijfbloks weg want van dit stevige karton kun je zulke leuke dingen maken! Embelishments zoals hier, kadodoosjes of kaftjes voor kleine scrapalbums.

zaterdag 8 oktober 2011

Hello


Craftkarton, oranje, groen, zwart en bruin papier. Een kaderstempel met een tekstje erin. Verder 'gepimpt' met bloemetjes komen uit de bloemenpons van Nelly Snellen. De bloemhartjes komen gewoon uit een huis-tuin-en-keuken perforator.

Halloween met Hangler Stangler Stempel


Ik vindt de stempels van Hangler Stangler net zo leuk als Magnolia.
Een stukje jute en herfstblad en bijpassende bloemen maken het kaartje verder af.

Happy birdie to you


Dit kaartje heb ik gemaakt met het papier uit het Specialty Paper blok van K&Company.
Ik vind de kleuren prachtig en heb er destijds zo'n zakje met stansfiguurtjes bij gekocht.
Het lijstje heb ik uit metallic papier gesneden, door de cuttle bug gehaald en aan de achterzijde een grof soort washipapier gelijmd.


Met dezelfde papierlijn.

Beterschap in herfstkleuren


Ik heb dit blok van Provo Craft 'Apple Harvest' nog niet veel gebruikt, eigenlijk zonde want zoals je ziet leent zich prima voor een herfstachtige beterschapswens en aangezien we met dit weer massaal lopen te snotteren...


Herfstkaart met druiven


Deze stempel heb ik ooit bij Harrods in Londen gekocht, ik heb de afdruk ingekleurd met Bruynzeel potloden maar ik ben aan het sparen voor Derwent Colorsoft omdat die mooie intense kleuren geeft.
Leuk voor bij een flesje wijn.