maandag 23 januari 2012

Valentijnworkshop Liefde en Vriendschap - Informatie

Alle voorbeelden voor bovengenoemde workshop staan inmiddels op mijn blog. Zit er wat leuks voor je bij, geef je dan z.s.m. op want
vol = vol.
Op vrijdagavond 10 februari kun je kiezen uit één van de 4 items; cupcakes, hartentasje, theelabelhoesje en het doosje  munthartjes. Op zaterdag kun je, indien gewenst, meerder items maken. Ik hoor i.v.m.de planning op deze dag hoe laat je aanwezig wilt zijn. Indien je voor meerdere items kiest, is het wellicht verstandig even een luchpakketje mee te nemen.
De uiterste inschrijfdatum is vrijdag 3 februari voor beide data. Daarna ga ik de pakketjes voor iedereen maken. Meer informatie over deelname en (aan-)betalen vind je bij Workshop Informatie.
Bij 'Workshops' onder het kopje Rubrieken vind je meer foto's en informatie per werkstuk. Of gewoon hier even naar beneden scrollen natuurlijk.

X Sindy

Valentijnworkshop Liefde en Vriendschap - Cupcakes






Mijn eerste project Cupcakes ter gelegenheid van het 12,5 jarig huwelijksfeest van onze lieve vrienden Esther en Rene. Om na het gewelige feest van gisteren nog even samen met de kinderen na te genieten. 
Ik maak gelijk van deze gelegheid gebruik om deze cupcakes te gebruiken ter inspiratie voor de betreffende workshop. Je kunt de cupcakes uiteraard naar eigen idee decoreren. Wel zijn de materialen, zoals de te gebruiken mallen en kleurstelling gelijk aan het voorbeeld. Wanneer; vrijdagavond 10 februari van 19.30 tot 22.00 uur en zaterdag 11 februari tussen 10.00 en 17.00 uur. Prijs: 18,50 (incl. materiaal voor 6 cupcakes en het doosje). Kijk voor meer informatie over deelname en betalen bij Workshop Informatie in de rechterkolom.

Valentijnworkshop Liefde en Vriendschap - Labelhoesje voor Theezakjes




Dit mapje maak je met behulp van de Scorpal, een handig rilbord waarmee je vlot allerlei leuke projecten kunt maken. (Je kunt dit bord bestellen via het blog van Kitty's Craft, zie 'mijn favoriete blogs') Zij maakt er zelf ook zulke leuke projecten mee. Er zijn ook boekjes met patronen te koop via haar blog. Erg leuk.
Ik heb dit patroon iets aangepast zodat het precies uit een half scrapvel van 30.5 x 30.5 past, zo kun je dus twee twee van deze mapjes uit een vel halen. Ik heb gekozen voor het mooie Tilda papier uit het 'Wintergarden' papierblok. De stempel is van Penny Black, die vind ik zelf zo grappig. Het is ingekleurd met Derwent Colorsoft potloden. In het hoesje kunnen twee zakjes thee.
Wanneer: vrijdagavond 10 februari van 19.30 tot 22.00 uur en zaterdag 11 februari tussen 10.00 en 17.00 uur. Prijs: 7,50. Kijk voor meer informatie over deelname en betalen bij Workshop Informatie in de rechterkolom.

Valentijnworkshop Liefde en Vriendschap - Hartentasje




Dit tasje kan naar eigen wens worden gevuld met bijvoorbeeld kersenbonbons, toffees, een luchtje en zeepje. Nou ja, noem maar op eigenlijk. De maat is ca 14 x 14 x 4 cm. Ik heb dit patroon zelf gemaakt. Het past precies uit een A4-tje en voor het decoreren kun je gebruik maken van een klein 15 x 15 papierblokje. Ik heb het voor deze workshop in Vintage Stijl gemaakt, mooi romantisch. Wanneer: vrijdagavond 10 februari van 19.30 tot 22.00 uur en zaterdag 11 februari tussen 10.00 en 17.00 uur. Prijs: 8,50. Kijk voor meer informatie over deelname en betalen bij Workshop Informatie in de rechterkolom.

Valentijnsworkshop Liefde en Vriendschap - Doosje met Munthartjes


Vensterdoosje gevuld met een zakje pepermunthartjes. Deze hartjes zitten in het materialenpakket.
Het doosje is ca. 10,5 x 8,5 x 3 cm groot (of klein eigenlijk)
Wanneer: vrijdagavond 10 februari van 19.30 tot 22.00 uur en zaterdag 11 februari tussen 10.00 en 17.00 uur. Prijs: 8,50. Kijk voor meer informatie over deelname en betalen bij Workshop Informatie in de rechterkolom.

 

zondag 15 januari 2012

Love


Hängler Stängler, één van mijn favoriete stempelmerken, ik ben gek op die bolle toetjes die, net als de Magnoliaatjes, zo'n onschuldige uitstraling hebben. Gemaakt voor iemand die gewoon een lief kaartje verdient.


In my Heart and Thoughts


Omdat wij in ons landje nou niet massaal aan Valentijn doen, vind ik het leuk om in deze periode kaartjes te maken die wat algemener zijn. Hartjes zijn leuk en lief, en heel geschikt om iemand een 'hart onder de riem' te steken zoals met dit kaartje, om iemand te bedanken of een fijne vriendschap te benadrukken.

Be my Valentine



Ik had nog van die leuke hartenstickers van Action waarvan je bepaalde delen (die niet plakken) omhoog kunt vouwen. Als achtergrond heb ik een stevig en luxe pakpapier gebruikt, lint met glitter swirls en metallic papier (bewerkt met een textureplate).

You're Berry Special



Lieve kaartjes voor een speciaal iemand. Leuk voor Valentijn maar ook voor zomaar tussendoor want waarom zouden we niet gewoon het hele jaar door elkaar laten weten dat we om elkaar geven toch?
Er zijn voldoende gelegenheden te verzinnen om dat nog eens extra te benadrukken.


Hartenlabel


Na het maken van het verblik (uit eerder bericht) had ik nog wat restjes papier over. Daar heb ik een aantal van deze labels van gemaakt. Leuk om zo te versturen maar ook leuk aan een flesje wijn.

With Love



Nou zijn dit niet persé Valentijnskaartjes, maar ik vond het toch leuk om ze rond deze periode om mijn blog te zetten. Ik heb een grote bloem geknipt en die met een textureplate door de Cuttlebug gedraaid. Je kunt er
ze ook eerst bestempelen met leuke swirls en dan door de Cuttlebug halen. Tenslotte nog een beetje opbollen en voila, een simpele bloem krijgt zo toch iets bijzonders.

Valentijnsblik



Dit grote verfblik heb ik gepimpt voor een vriendin die omstreeks Valentijnsdag jarig is. Zij is gek op roodtinten dus heb ik dit papier, wat ik al een poos had liggen, ervoor gebruikt. Daarna gevuld met allerlei leuke hebbedingetjes in het rood; een kaars, een fotolijstje, pakje servetten, kersenbonbons. Dat is weer het voordeel van zo'n groot verfblik, daar kan lekker veel in. Het hengsel is uitermate geschikt om vol te knopen met allerlei linten, kantjes, fibers met daaraan diverse labels.