maandag 7 mei 2012

Goed voor Elkaar

Hallo allemaal,

Wij krijgen er in ons gezellige dorp binnenkort een heel bijzondere winkel bij; 'Goed voor Elkaar'.
Opgericht door onze vriendin Esther die altijd druk doende is anderen te helpen en zich afgelopen jaren behoorlijk heeft uitgesloofd om dit voor elkaar te krijgen. Super Esther en Linda dat het is gelukt! Deze winkel biedt een fijne werkplek voor mensen met een beperking en wij klanten kunnen er terecht voor nette tweedehands kinder- en dameskleding, ook inname daarvan, alsmede tassen en sieraden. In de bijbehorende theeschenkerij kun je, na even lekker te hebben rondgestruind, terecht voor een heerlijk kopje biologische thee met huisgemaakt gebak of chocoladefondue.
Tevens kun je in deze unieke winkel terecht voor diverse betaalbare biologische theegeschenken en lekkernijen.
De meiden hebben mij gevraagd kadootjes en verpakkingen te verzorgen passend bij de  thema's en producten in de winkel wat ik echt een eer en zeker ook een enorm leuke uitdaging vind. Mijn handen jeuken en mijn hoofd loopt over van ideeën. Thee, koffie, gebak, chocolade, kleding, tassen, asseccoires... hmmmmm daar is zoveel leuks op te verzinnen. Ik ga heel veel uurtjes slaap tekort komen komende tijd, ben ik bang. Gelukkig maar dat ik van een flink potje freubelen juist altijd weer lekker veel energie krijg, dat heft elkaar dan weer op hi hi. En tussendoor even lekker relaxen in de biologische theeschenkerij, want tja, ik ben een echte theeleut.



De opening vindt plaats op vrijdag 1 juni a.s. en dat moet gevierd, dus ga vooral even een kijkje nemen. Je vindt Goed voor Elkaar aan de Maerten van Heemskerckstraat 18 (hoekje naast oude postkantoor). Kijk gerust alvast even op de site; www.goed-voor-elkaar.nl

Cupcake lieveheersbeestjes


 



Gemaakt voor het Natuurfeestje van onze dochter. Zoete kleurtjes fondant.
De voelsprietjes zijn bloemenstampertjes, gekocht bij de plaatselijke hobbywinkel.