zondag 17 maart 2013

Vogelkaarten




 
Deze kaarten kocht ik enige weken geleden bij de Voordeelboekhandel. Eenmaal gekocht had ik eigenlijk even geen idee wat ik zou doen met zo'n voorgestanste kaart. Uiteindelijk gewoon pimpen met de mooiste papiertjes, bloemen, knoopjes, kantjes en pareltjes natuurlijk! Het vleugeltje was al ingesneden, daar heb ik papier met kant onder gelijmd en wat opgehoogd. Leuk als lente-, maar ook als geboortekaartjes. Ze gaan in de kaartenmolen bij GvE.
 



Vogelhuisjes







 
Wat een heerlijk projectje weer deze lieve vogelhuisjes. Op zoek naar lente-achtig papier kwam ik uit op het grot blok Blanc Canvas' van First Edition. Dit is net als het Tilda papier van mooie stevige kwaliteit. De vogeltjes zijn gemaakt met een stans van Marianne Design. Ik heb ze afgelopen week naar Goed voor Elkaar gebracht voor in de kadootjeskast.

zondag 10 maart 2013

Verjaardagstaart

 
Twee jarige jobjes en dus twee taartjes.
 
 
Wegens beetje weinig tijd e.e.a. op een andere creatieve manier opgelost; kant en klare slagroomtaart gekocht, standaard vruchtjes eraf gehaald en zelf versierd met vrolijke paas-eitjes en vlokken.

 
Dochterlief heeft deze kwarktaart (bijna) helemaal zelf gemaakt. Ik heb alleen geholpen met de slagroomtoefjes en de fondant bloemen.
 
 
Mijn lieve jarige Jobjes!
 

dinsdag 5 maart 2013

Trakteren op school




 
En toen hadden we hier weer twee jarige jopjes in 1 week tijd. Zoon wordt 9 en dochter 12. Wegens drukte, dit jaar eens iets eenvoudigs bedacht. Vrolijke paasservetjes gevuld met paaslekkers zoals een chocolade ei, paasspekjes en fruit-eitjes. Voor meesters en juffen een chocolade haasje, die met z'n koppie net uit de servet steekt. Lintje erom, labeltje eraan en hupsakee zo een vrolijke mand vol.
Lichting 1 is klaar, zie foto. Lichting 2 gaan we in het weekend maken.
 

Chocoladecupcake van vilt


 
Deze past precies in een theekopje van mijn mooie servies, ik denk dat ik van deze een serie ga maken voor op mijn etagére. Ben gek op bruin met roze.
 
 

Voorjaarscupcakes van vilt

 
 
O jee, nieuwe hobby erbij. Vilt! Alle oude lapjes eens van zolder gehaald (wie wat bewaard, die heeft wat) en aangevuld met nieuwe kleuren. Lijkt me ook wel wat voor een workshopje t.z.t.