donderdag 19 september 2013

Theelichtje herfst - Autumn tealight

 
Ik had ze al een heel poosje in huis, deze leuke theelichtjes in de vorm van een paddenstoel. En omdat ze zo leuk zijn heb ik er een transparante verpakking omheen geknutseld. Theezakje eraan in exact dezelfde kleurtjes, strikje erom met paddenstoeltjes en zo heb je op vrij eenvoudige wijze toch iets heel liefs. Te vinden op de Sindelicious afdeling bij GvE voor € 2,95.

donderdag 12 september 2013

Freubelcafé


Ik wil binnenkort een freubelcafé starten, zijn jullie daarvoor te porren, laat het me weten!

Gewoon lekker ongedwongen samen leuke dingen doen en kletsen. Onder genot van thee, koffie, chocomelk, glaasje wijn, sapje. Neem je lekker je eigen freubels mee, gebruik mijn materialen of bij gebrek aan inspiratie kun je aan de slag met een sketch (getekend voorbeeld) en de spullen die je hier tot je beschikking hebt. Ik denk aan kaarten maken, scrappen, handwerken of ander leuks.
Handwerkpatronen, stof en vilt kan ik ook verzorgen.
Lijkt mij ontzettend gezellig!

Liefs, Sindy

Herfstkaartje met paddestoelen - autumncard with mushrooms


Kaartje gemaakt met papier uit het blokje Dessert Bloom van First Edition. Ik ben gek op de blocks van F.E. Lekker stevig, soms dubbelzijdig bedrukt, soms met glimmers of structuur. En dan al die mooie op elkaar afgestemde tinten. Dit blokje heeft prachtige herfstkleuren bijvoorbeeld. En gelukkig heb ik in mijn overdreven voorraad bloemetjes weer bijpassende exemplaren gevonden.

Beterschapskaartje II - Get well soon


En nog eentje van Jillybean Apple Cheddar soup.

Beterschapskaartje I - Get well soon


Het is in één klap herfst, we kunnen er niet onderuit en menigeen loopt dan ook te snotteren. We moeten weer helemaal wennen aan het Hollandse weer na een onHollandse fantastische zomer.
Dat biedt dan natuurlijk wel weer inspiratie voor beterschapswensen! Papier is van Jillybean soup; Apple Cheddar Soup en leent zich prima voor dit doel. Vrolijke herfstkleurtjes en appeltjes.

Vintage kaartjes

 




 
Ik ben geabonneerd op het Engelse tijdschrift Papercraft Inspirations. Bij elke issue zit een kadootje en dit maal was dat een smakelijk blokje vintagepapier met bijpassende chipboardvormen. De voorbeeldkaarten waren zo leuk dat ik zelf ook meteen aan de slag 'moest'.  Lintjes, kantjes, bandjes, pareltjes en steekjes op de naaimachine. Het blokje heet Lazy Days en past wel een beetje bij de nazomer, hoewel het afgelopen dagen in een klap fors herfst is. Maar goed, wel weer lekker knutselweer!