zondag 17 augustus 2014

veel nieuwe kaarten

Hoi beste bezoeker,

De afgelopen tijd heel wat kaartjes gemaakt. Lang leve de zomervakantie!! Deze kaarten zijn inmiddels te koop in de theeschenkerij van Stichting Goed voor Elkaar in Heemskerk. Nu weer tijd om aan wat cadeautjes te gaan werken (nadat ik mijn werkhoek eerst grondig heb opgeruimd, zucht)

vrijdag 15 augustus 2014

Mis je zo - Missing you so much


Kaartje gemaakt voor de papa en mama van ons overleden neefje Travis. Ongelooflijk, zo ging er een jaar voorbij, maar het voelt alsof we nog maar zo kort geleden afscheid moesten nemen van dit mooie wondertje.
Het leven gaat verder maar wat had het mooi geweest als we hem hadden mogen houden.



Lieve uilen kaartjes - sweet owl cards



Afgelopen jaar waren er een aantal dierbaren die zulke verdrietige dingen meemaakte, dat ik speciaal voor hen deze serie heb gemaakt. 

Cupcake kaarten met papermania - Cupcake cards with papermania





Ik had het papierblok, de notelets en een aantal bijbehorende stempels, ging er mee zitten en wist me er eigenlijk geen raad mee. Ik heb een tijd zitten prutsen en na verloop van tijd kwam er toch ineens wat uit! En ben ik nog best tevreden. Deze lijn "the little cakeshop" van Docraft's Papermania heeft iets grappigs. 

Romantische Vintage Tres Chic kaarten - Romantic cards with Tres Chic papers








Wat een mooi lijn van Studiolight! Helemaal los gegaan met alles wat ik erbij kon vinden aan stansen, stempels, kantjes, lintjes, doilies, parels, strass en bloemetjes. Gelukkig ben ik er nog lang niet doorheen!

Keukenschort kaartjes - Apron cards






Zoete papiertjes, lintjes en kantjes passen perfect op deze kaartjes. Het papier is uit de serie Cupcake Boutique van Dovecraft. Het lint bij het zakje is gerimpeld elastiek. Dat kun je mooi rond leggen.

Cupcake kaart - cupcakecard


Met dit patroon kun je natuurlijk alle kanten op. Deze keer heb ik gekozen voor lieve zachte vintage kleurtjes. 

Verjaardagskaart - Birthdaycard


Op de een of andere manier werkt zo'n vlaggenlijntje altijd. Gemaakt met het mooie papier uit de serie 
Blank Canvas van First Edition.

Theetijd kaarten - Teatime cards



Ook al heb je een Cuttlebug, dan nog zijn deze kaartjes redelijk bewerkelijk. Maar ik vindt ze super en ze zijn zo leuk om te maken. 



Rozetten kaarten - Cards with rosettes







Rozetten staan zo leuk op een kaartje. Ik heb voor deze serie vrolijke papiertjes bij elkaar gezocht.
Een van die blokjes komt gewoon van de Zeeman, voor een prikkie.


50's fashion kaarten - 50's fashion cards



Echt een leuk patroon dit! Ik heb er nog meer en daar ga ik zeker nog wat mee doen, maar nu eerst weer even wat kadootjes maken voor in de theeschenkerij. Heb de afgelopen tijd vooral kaartjes gemaakt, maar de kadootjesvoorraad loopt ook terug, dus ik ga weer lekker aan de slag.



Romantische, chique kaartjes - Romantic, elegant cards








Ik ben geabonneerd op het Engelse freubeltijdschrift Papercraft Magazine. Elke maand zit er een leuke attentie in de envelop, waaronder, enige tijd geleden, deze mooie papiertjes en glanzend zilveren cardtoppers. Zoiets ligt helaas altijd eerst een hele poos niets te doen in mijn mandje met gadgets wegens tijdgebrek, maar afgelopen zomervakantie heb ik deze kaarten gemaakt in de tuin op de camping. Het thema paste prima bij het geweldige zomerweer!