zondag 22 maart 2015

Geboorte hanger met babyschoentjes - baby's first shoes




En toen hadden we er een neefje bij. Lieve kleine Jack. We hebben hem vanmorgen bewonderd. 
En wat is nou leuker dan een persoonlijk cadeautje te maken? Over een half jaartje past hij z'n gympies wel en tot die tijd staan ze leuk in z'n kamertje. Ik zag dit leuke idee op internet.
Eventueel zou je in een van de schoentjes nog een donatie kunnen doen.
Voor een meisje kan ik het maken in roze met een hartje i.p.v. een ster. De kosten voor een soortgelijke hanger zijn € 10,-.

donderdag 5 maart 2015

Geboorte kaartjes - Baby cards





Ik vind het voorjaar op de een of andere wijze altijd zo'n een geschikte tijd om babykaartjes te maken.
Toch stiekem een beetje nestdrang denk ik. Deze serie heb ik gemaakt met de plastic mallen van Eline Pelinkhof. Ze zijn al wat ouder maar nog steeds zo leuk om te gebruiken! Ze staan sinds vandaag in de kaartenmolen bij Goed voor Elkaar en kosten slechts € 2,50 per stuk.


Melkpakje met chocolade-ei - Milkpackage with chocolate-egg






Stond al zo lang op mijn to do list. Melkpakjes maken. Nu ik iets zocht om de chocolade-eieren in te verpakken het patroon maar eens uitgeprobeerd. Het decoreren ervan is natuurlijk het leukst. Met lieve pastelkleuren en bijbehorende frutsels is het goed gelukt. Ook deze zijn vanaf vandaag te koop bij Goed voor Elkaar in Heemskerk.

Paasdecoratie vogelhuisje met ei kaarsje - Easter decoration birdhouse with candle





Mijn gefreubel van de afgelopen weken wordt beloont met een vooruitzicht van echt voorjaarsweer; jééééééh!!! Vrolijke vogelhuisjes waarvan het dankje aan één kant open kan. Ei kaarsje erin en dan heb je zomaar een lief cadeautje voor de paasdagen. Vandaag heb 6 stuks naar de winkel gebracht.  Je vindt ze bij Goed voor Elkaar in Heemskerk.

zondag 1 maart 2015

Geboortekaart jongen - New arrival boy


Kaartje gemaakt voor ons nieuwe pasgeboren neefje Jack. We kregen zo'n stoer geboortekaartje dat er natuurlijk wel een stoere felicitatiekaart moest volgen. Zo blij met de alfabetstempels van Do Crafts papermania welke ik voor deze gelegenheid voor het eerst heb gebruikt.