vrijdag 17 april 2015

Workshop Mixed Media - Het Vrolijke Lentebord


Lieve allemaal,

Wij hebben weer een leuke nieuwe workshop voor jullie in petto.
Te weten: HET VROLIJKE LENTEBORD!

Datum: 30 mei a.s. van 13.00 – 16.30 uur.

Wat gaan we doen: een houten decoratiebord met ophangkoord bewerken met gesso, masks, verf en stift. Dit bord wordt aan beide kanten bewerkt en kan ook buiten worden opgehangen.

Kosten: € 26,- inclusief het bord, overige materialen, consumpties en een heleboel gezelligheid.

Zelf meenemen: oude handdoek die vies mag blijven, waterspuitje, oud pasje, klein glazen potje met goed sluitende deksel en een watervaste stift (edding) zie foto. Aangezien je deze stift vaker zult gebruiken bij MM en deze ook geschikt is voor andere doeleinden, is het handig deze in eigen bezit te hebben als basismateriaal.

Wij hebben plaats voor 8 t/m 12 personen.

Wil je meedoen dan ben je heel erg welkom.
Opgeven kan vanaf heden tot uiterlijk 9 mei a.s.
In verband met de aanschaf van de benodigde materialen vragen wij alle deelnemers het bedrag vooruit te betalen. Dit kan middels een overschrijving naar girorekening
NL53 INGB 0006401745 t.n.v. S. Peters-Warmerdam o.v.v. Lentebord.
Na ontvangst van de betaling zien we je graag 30 mei bij ons.

Wij hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij!!
Liefs, Manon en Sindy

Foto 1: het bord dat je gaat bewerken is 36 x 26 cm
Foto 2: voorbeeld, jij kiest je eigen kleuren
Foto 3: de zelf mee te brengen watervaste edding stift
Foto 4: de lijndikte van de punt van de stift is 0,5 - 1 mm








woensdag 15 april 2015

Workshop teatime donderdagavond 21 mei

Hallo allemaal!
Ik heb van meerdere meiden het verzoek gehad om eens de theepot als workshop te doen. Dat kan op donderdagavond 21 mei van 20.00 tot 22.30 uur. Eventueel kunnen je ook een taartpunt bijmaken. Beide objecten kosten 8,50 per stuk inclusief patroon, materiaal en consumpties. Je mag ze beide maken, twee dezelfde of één van de twee. Heb je interesse? Laat maar horen!
Je kunt ze thuis vullen met bijvoorbeeld; chocolade, bonbons, hightea cadeaubon.

Wanneer? donderdagavond 21 mei van 20.00 tot 22.30 uur
Wat? theepot en/of taartpunt; maximaal twee, graag van te voren even doorgeven!
Kosten? € 8,50 per item, bij twee dus € 17,-.
Inclusief consumpties, materiaal en een heleboel gezelligheid!



zaterdag 11 april 2015

Mannenkaart vissport - Men's card fishing





Vandaag vieren we mijn vaders verjaardag. Eén van zijn 'tig hobby's is vissen en laat er nu van Marianne een stansje zijn van een visser die qua profiel exact mijn vader is! Vooral door het petje en de capuchon. Die mal móest ik dus hebben en ik heb er een persoonlijke kaart van gemaakt. Het liefst vist hij bij de pier in IJmuiden dus heb ik plaatjes gezocht van zee en grote bazaltblokken. De visjes heb ik uit diverse metallic kleurig karton gestanst, een stukje verband doet dienst als visnet en omdat deze zigzagkaart zich er mooi voor leende kon ik er ook nog een steiger in verwerken.
Nu houdt mijn vader ook erg van drop, liefst van die hele zoute salmiacdingen. Bij Action vond ik toevallig dit doosje wat ik bijpassend heb beplakt. De inhoud ziet er in elk geval smakelijker uit dan het aas waarvoor hij van mijn moeder een apart koelkastje heeft moeten aanschaffen. Zij wilde die griezelige kruipers waaronder Zeepieren (hele dikke grote wormen met heeeeel veel pootjes), niet tussen de levensmiddelen hebben. Cadeaubon namens ons allemaal erbij van de dierenspeciaalzaak waar men echt aas verkoopt. Nu nog een mooi visseizoen!