maandag 13 februari 2012

Foto impressie workshops Liefde & Vriendschap zaterdag 11 februari

Een flinke groep (12) dames vandaag, welliswaar is wisselende bezetting in de ochtend en middag, maar toch. En dat we het dan nog presteren om met totaal 10 meiden samen in een ruimte, zo nu en dan muisstil te zijn, dat zegt wel wat over hoe hard er gewerkt is aan diverse projecten. Meiden het was weer reuze gezellig!



De 'kniptafel'
Hier is gewerkt aan diverse projecten van papier


 

Steve is met zijn 10 jaar en prachtige cupcakes echt de kanjer van de dag. Met zijn handigheid en enthousiasme deed hij niet onder voor de volwassen dames, die stiekem bij hem de kunst afkeken. Na drie uur hard werken kon hij zijn mama, aan het einde van de ochtend, verrassen met een doos vol lekkers. Super gedaan joh!


  


De 'cupcaketafel'
De middagploeg bestond uit 3 jongedames die zich vol overgave op de cakejes hebben gestort. Wat zijn ze goed gelukt en allemaal verschillend, zo leuk. Meiden, gezellig dat jullie er bij waren.

3 opmerkingen:

  1. Super Sindy, ziet er erg gezellig uit!

    Groetjes Corine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was erg gezellig en superleuk om de workshop cupcakes gedaan te hebben!! Hartstikke bedankt. Zeker voor herhaling vatbaar :) Hopelijk mogen we vaker terugkomen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Annette Böekling15 februari 2012 om 09:37

    Ik vond het erg gezellig tijdens de workshop en het resultaat was echt super! Zeker voor herhaling vatbaar!

    BeantwoordenVerwijderen

Dank voor het bezoeken van mijn blog. Ik hoop natuurlijk dat je het leuk vond en zou het erg leuk vinden als je een berichtje achter liet.